Jordbær i bakker eller pluk selv jordbær?

Hos Kroghs Grønt tilbyder vi begge dele

Vi venter alle spændt på dem, Danmarks Nationalbær, de solmodne røde danske jordbær fra danske gartnere. Et dansk sommerbær uden lige, bare tanken om lune sommeraftener med jordbær på tallerkenen kan få de fleste munde til at løbe i vand.

Hos Kroghs Grønt er vi særligt glade for jordbær, vi producerer jordbær til pluk selv, til bakker og til vores produktion af Kroghs Specialiteter

Pluk selv jordbær i Sønderjylland

Hos Kroghs Grønt har vi store arealer med pluk selv jordbær, direkte ved ejendommen i Sønderjylland. Vores pluk selv sæson er meget vejrafhængig derfor anbefaler vi at du følger med på vores Facebook side hvor vi løbende opdaterer status på både pluk selv jordbær, men selvfølgelig også alle vores andre lækre danske bær og grøntsager.

Jordbær i bakker

Selvom vi gør meget i pluk selv jordbær, kommer langt de fleste jordbær dog til salg bakker i en af vores mange salgs boder eller fra gårdbutikken, Sottrup By 8, i Byllerup Bov.

Sæsonen for jordbær i bakker starter før pluk selv sæsonen, typisk et par uger før så er du på udkig efter tidligere jordbær er det vores jordbær i bakker du skal gå efter.

Det er også i vores jordbær i bakker du kan smage forskellen på de forskellige sorter af jordbær som vi dyrker. Køb flere forskellige sorter med hjem og overrasket familien med de store smags nuancer før i finder jeres favorit jordbær.

Danske jordbær i bakker
Friske danske jordbær i bakker