Hindbær Æble drik
Hindbær æble drik fra Kroghs Grønt, produceret på lokale råvarer

Kom tæt på livet hos en ægte gartner med en rundvisning hos Kroghs Grønt

Med en rundvisning hos en gartner har du mulighed for at få en unik indsigt i hvordan vores mange af Krogs Grønts forskellige specialiteter bliver til.

Kom helt tæt på livet som moderne gartner, forstå vores passion for erhvervet, vores virksomhed, vores udfordringer, og kom helt tæt på produktionen af vores kendte specialiteter som Jordbærdrik, marmelader, gløgg og alle de andre populære varer. Du kommer omkring på hele gården og får stor viden omkring livet som en moderne gartnerfamilie med mange jern i ilden.

Som en fast del af vores rundvisning får du desuden forskellige smagsprøver på vores specialiteter. Selvfølgelig får du også mulighed for at handle i vores gårdbutik efterfølgende, hvor du med fordel kan købe specialiteterne inden turen igen går hjemover.

Rundvisning for private, virksomheder og institutioner

Vi arrangerer rundvisninger for alle, send din forespørgsel via nedenstående formular eller ta direkte kontakt til os på tlf. 20 60 33 40 eller email info@kroghs-groent.dk vær dog venligst opmærksom på at vi er en sæsonvirksomhed hvorfor enkelte perioder ikke er mulige.

 

[contact-form-7 id=”759″ title=”Kontaktformular 1″]

Online ticket sales for this event are closed.